2011.04.11.
22:14

Írta: Fashionistas

Platypus a vízi kétéltű

A francia tervezésű kacsacsőrű emlős egy új és rendkívül praktikus jármű két személy részére. A  koncepció, hogy utazás során nyolc órán át a víz fölött, 10-12 csomós (18,5-22,2 km / h), vagy a víz alatt 3-4 csomós (5,5-7,5 km / h) sebességgel lehet megtekinteni majd az óceánt.

A legfontosabb, hogy egy biztonságos és stabil alatti víz platformban utazhatunk, amely nem igényel sem pilótát sem  maszkokat. mert a Platypus tartalmaz egy integrált kompresszor nyújtó levegő tömlők segítségével.

  
    
Az eredmény a francia Innovációs ThinkTank l'idéothèque alapítója François-Alexandre Bertrand és neves hajóépítészi Philippe Roulinhoz köthető. A kacsacsőrű emlősnek nincs szükség engedélyre, emissziómentes, teljesen csendes, Remek búvárkodáshoz, fotózáshoz, madárlesre, öko-turizmusra.

 Via: Gizmag

Szólj hozzá!

Címkék: gizmó kütyü gadget újdonság bigyó

A bejegyzés trackback címe:

https://bigyoplaza.blog.hu/api/trackback/id/tr532818813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása